Welkom
We zijn blij om u als bezoeker van onze website te mogen ontvangen. Onze club is sinds 21 januari 1947 actief en met succes!

De Plas Nieuws  

 

 Nieuws

Webmaster

04-03-2024

Peter Bader, verbeter punten en opbouwende kritiek ontvang ik graag via de mail. Mijn mailadres is pbader@casema.nl


Club van 50.

Dit is voor de club van 50 waarmee we hopen om wat extra inkomsten te genereren voor ideeën van de leden.
Wat zou het mooi zijn als iedereen hier een bijdrage aan zou leveren, kunnen we een mooi potje maken voor de reserve.
Vermeld a.u.b. ook even dat men zich per mail bij mij kan aanmelden
of bij de club zichzelf op de lijst kunnen zetten.
Gr. Leo Lips

Hieronder het bestand met verdere uitleg.







Vrijdagmiddag competitie,

Vrijdag 19 April is de laatste middag competitie ronde van dit seizoen. Mijn voorstel is om er nog 5 weken aan vast te plakken met de Vrijdagmiddag spelers die nog wel zin hebben in een partijtje biljart. Ik stel voor om ons bij libre te houden want dat beheersen we redelijk goed. Het worden de normale partijen en afhankelijk van de opkomst speel je meerdere keren. De inleg bedraagt 2 Euro per week wat niet besteed wordt aan prijzen want dat is niet belangrijk. Het wordt iets van een koekje bij de koffie, bitterballetje of een toastje. Hopelijk zijn er liefhebbers die in een gezellige sfeer hun biljart nog willen spelen. De reserve spelers zijn uiteraard ook welkom om mee te doen. De derde keer wordt Vrijdag 10 Mei om 13.30 uur.

Vrijdag 3 Mei waren er 10 spelers en dat is een beetje te weinig. Er kunnen dus nog wat spelers bij. Vrijdag hadden we dus 2 tafels bezet en speelden we per tafel ieder 2 partijen of meer. De stand werd bijgehouden en er waren 2 prijsjes voor de kortste partij en de hoogste serie. Al met al een geslaagde middag waar we mee doorgaan. Ik hoop op een betere opkomst.

Peter Bader.


 

28-09-2023

Verhuizing 2025

Medio 2025 verhuist BV de Plas naar een nieuwe lokatie waar we ook gebruik gaan maken van twee match tafels. Onze vereniging heeft dan 6 tafels.