Welkom
We zijn blij om u als bezoeker van onze website te mogen ontvangen. Onze club is sinds 21 januari 1947 actief en met succes!

GASTENBOEK

Wij zijn altijd benieuwd wie onze website heeft bezocht. Wij zijn blij met elk bericht in dit gastenboek, dus laat gerust opmerkingen, ideeën of gewoon een groet achter!


Gastenboek

17 berichten op 4 pagina's
J. C. Th. (Ted) Köhler
06-06-24 21:06:48
Henk Bader is Kampioen van Nederland, Bandstoten 1e klasse. Van harte gefeliciteerd, Henk. Je hebt De Plas voor heel biljartend Nederland op de kaart gezet. Wanneer is de huldiging?
J. C. Th. (Ted) Köhler
31-05-24 17:51:47
De nieuwe website ziet er gelikt uit. Complimenten aan degene die dit in elkaar gezet heeft.
Ook complimenten aan Leo voor organiseren van het T. A. K. Volgende jaar hoop ik er zelf weer aan mee te kunnen doen, dus dan kunnen veel kandidaten nu vast afzeggen. Als ik meedoe, hebben anderen natuurlijk weinig kans meer. :-)
De lakens zijn nu voortreffelijk, wie er nu nog iets over te klagen heeft, weet niet waar hij over praat. Critici welkom, criticasters: bek houden!
Biljartvereniging De Plas veel succes gewenst, zowel in de oude als in de nieuwe lokaliteit.
Bedenk een paar dingen, vrienden:
Winnen is niet alles, winnen is het enige!
Moeilijk betekent mogelijk!
Niet lullen, maar concentreren!
En denk eraan: ik sta aan de kant van De Plas!
Ted Köhler.
P.S. Ik mis Rob van der Ven.
Leo Lips
25-04-24 12:12:35
Toch wel leuk dat er toch mensen zijn die de moeite nemen om iets in ons gastenboek te schrijven.
Wij als vereniging vinden het altijd fijn om te horen of er dingen goed of slecht gaan. Toen er geen site was hebben we heel veel commentaar gekregen maar nu de site online is zou het toch wel leuk zijn om eens te lezen wat men er nu van vindt.
Tevens wil ik alle leden vragen om eens na te denken over de club van 50, hier kunnen we binnen de club wat extra dingen mee doen waar de leden behoefte aan hebben en die we dan dus niet uit de clubkas hoeven te halen. Hoe meer leden we in deze groep hebben, hoe meer we kunnen realiseren.
Dus laat je horen, we worden er niet slechter van.
Peter Bader
24-04-24 16:17:47
Ray, het staat op de home pagina en daarbij vermeld lees verder op de verslag pagina.
Ray Kramer
24-04-24 13:29:44
Ik heb begrepen dat Martijn van den Bos het NK bandstoten in zijn klasse heeft weten te bereiken, een groot compliment waard en mijns inziens zeker ook bij NIEUWS vermeld had kunnen worden. Ik wens Martijn in ieder geval heel veel succes toe in Doetinchem.
Tonen: 5  10   20