Welkom
We zijn blij om u als bezoeker van onze website te mogen ontvangen. Onze club is sinds 21 januari 1947 actief en met succes!

GASTENBOEK

Wij zijn altijd benieuwd wie onze website heeft bezocht. Wij zijn blij met elk bericht in dit gastenboek, dus laat gerust opmerkingen, ideeën of gewoon een groet achter!


Gastenboek

15 berichten op 3 pagina's
Leo Lips
25-04-24 12:12:35
Toch wel leuk dat er toch mensen zijn die de moeite nemen om iets in ons gastenboek te schrijven.
Wij als vereniging vinden het altijd fijn om te horen of er dingen goed of slecht gaan. Toen er geen site was hebben we heel veel commentaar gekregen maar nu de site online is zou het toch wel leuk zijn om eens te lezen wat men er nu van vindt.
Tevens wil ik alle leden vragen om eens na te denken over de club van 50, hier kunnen we binnen de club wat extra dingen mee doen waar de leden behoefte aan hebben en die we dan dus niet uit de clubkas hoeven te halen. Hoe meer leden we in deze groep hebben, hoe meer we kunnen realiseren.
Dus laat je horen, we worden er niet slechter van.
Peter Bader
24-04-24 16:17:47
Ray, het staat op de home pagina en daarbij vermeld lees verder op de verslag pagina.
Ray Kramer
24-04-24 13:29:44
Ik heb begrepen dat Martijn van den Bos het NK bandstoten in zijn klasse heeft weten te bereiken, een groot compliment waard en mijns inziens zeker ook bij NIEUWS vermeld had kunnen worden. Ik wens Martijn in ieder geval heel veel succes toe in Doetinchem.
Hans Hans Mank
15-03-24 11:24:37
Er zijn leden van De plas die weken lang hebben lopen zeiken over het traag lopen van de lakens, nu zijn er nieuwe snelle lakens geplaatst maar diezelfde leden hoor je nu niet. Komop ZEIKERS laat wat van je horen en geef het bestuur eens een pluim.
Robertus Mulder
16-02-24 12:51:25
Blij verrast met het besluit om toch de lakens en banden te vervangen. Zelf een grote voorstander voor snel lopende groene lakens met verwarming. Gr. Rob
Tonen: 5  10   20